Naaien is hip, naaien is cool.
Je hebt een naaimachine gekocht, maar hoe begin je eraan?
Bij CreaVie kan je workshops volgen, geschikt voor prille starters tot mensen die al een beetje naaiervaring hebben.
Bij de reeks
Start 2 Sew reeks 1
starten we vanaf het prille begin. Je hoeft nog niets te kennen, nul, nada, noppes. Je leert het allemaal bij ons. En je boekt al vanaf de eerste les mooie resultaten, hoe leuk is dat?
Na de eerste reeks van Start 2 Sew kan je een vervolgreeks
doen, waarin je nog wat meer technieken leert, zodat je achteraf thuis zelf aan de slag kan.
De reeks Naaien voor Kidz is bedoeld voor iedereen die graag iets zelfgemaakt geeft bij een babyborrel, of voor iedereen die graag iets voor kinderen van 0 tot 2 jaar wil maken.

We kunnen ook workshops op aanvraag organiseren.  Voor meer info hierover mail je best naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle workshops zijn huiskamerworkshops en gaan door in Testelt (Scherpenheuvel - Zichem). We zetten ons gezellig aan de grote tafel, en leren samen mooie dingen naaien. Bij elke workshop hoort een uitgebreide syllabus met fotohandleiding. Ik zorg voor wat innerlijke versterking met drankjes en versnaperingen.

De workshops zijn zo opgemaakt dat iedereen kan volgen. Jij brengt enkel je goed humeur, een naaimachine en het benodigde materiaal mee. Ik zorg voor de rest.